Undersøg priserne på gulvafslibning før du siger ja

25 juni 2021 Lotte Hindsberg

Er du så heldig at have en bolig med lyse trægulve, ved du også, at selvom de er smukke kræver de en del vedligeholdelse og med en del år skal de også afslibes for at bibeholde den smukke gyldne glød, der gør dem så specielle. Det er et job der støver og nemmest at udføre, når boligen er tom for møbler.

Derfor gør de fleste det også når de flytter ind eller ud af en bolig. Har du boet i boligen i lang tid og begynder gulvene at se triste og grå ud, er det dog stadig værd at få gjort.

Få slebet dine gulve af et professionelt firma

Mange vælger selv at slibe sine trægulve, men det er værd først at undersøge gulvafslibning priser, før du selv kaster dig ud i projektet. Ofte er der ikke mange penge at spare og det endelige resultat bliver også markant flottere, hvis det bliver udført af professionelle. 

Start med at kontakte mindst tre forskellige firmaer og bed om et specificeret tilbud. Det skal være et tilbud der nøjagtigt fortæller hvad de vil gøre. Vil de kun afslibe eller vil de starte med at rengøre gulvene og slå søm ned. Vil de fjerne paneler og afdække så der ikke kommer støv. 

Få mindst tre forskellige tilbud. Det vil give dig et godt overblik over prisniveauet, så du undgår de urimelig billige, som ikke vil have tid til at gøre et godt job og i værste fald ødelægger dine gulve, og også dem der tager sig mere end godt betalt. 

Det er også en god ide at undersøge firmaet ry. Det kan du gøre på forskellige måder. Du kan undersøge hvad der står på Trustpilot. Husk at tage det med et gran salt, både de positive og de negative anmeldelser. Du kan også bede om referencer fra selve firmaet.