Trampolin til haven – når ungerne skal mere ud og lege

28 december 2020 Astrid Pedersen

Er du træt af at se på sløve og ugidelige børn og teenagere, som tilbringer hele sommeren i sofaen med tablets og spilkonsoller? Så er du ikke alene. Stort set alle forældre oplever endog særdeles store vanskeligheder når det handler om at få poderne til at løsrive sig fra diverse skærme og gå ud og lege i solen.

Dette er ikke så underligt. Digitale spil og online underholdning er designet med særligt henblik på at fange de unges opmærksomhed, og at fastholde den så længe som muligt. Derfor er det vigtigt at du kan byde ind med et stærkt incitament til at lægge telefonen, tabletten eller controlleren fra sig og komme ud i det gode vejr. Og her er en have trampolin et rigtig fornuftigt bud.

Hvorfor bruge penge på en trampolin til haven?

Måske er du bange for at den fine, dyre trampolin blot vil blive brugt et par gange og dernæst stå urørt hen, lige som børnenes andre legesager. Men her skal du huske at en trampolin er noget ganske særligt.

Sin enkle udformning til trods – eller måske netop på grund af denne – byder en trampolin på nærmest uendelige muligheder for udfoldelse. Gennem leg på en trampolin vil dit barn få en fysisk udfordring og et endorfin boost som ingen tablet eller spilkonsol vil kunne tilbyde.

Samtidig får barnet styrket sin evne til indlæring idet kroppens muskler og nerver stimuleres gennem bevægelse på det bløde og eftergivende underlag. Og som ekstra bonus får barnet masser af frisk luft og solskin samt hård og krævende motion hvilket er essentielt for dets udvikling.

Find mere information om trampoliner

Det er vigtigt at du vælger den rette have trampolin. Hvis du vil læse mere om trampoliner til haven kan du altid klikke forbi den online blog på hjemmesiden husblog.dk.