Timevis af sjov med udfordrende Speed Stacks

21 september 2020 Astrid Pedersen

Mangler du en gave til et større barn i din omgangskreds – og vil du gerne give en gave som udfordrer hjerne og hænder? Så kan du overveje de morsomme Speed Stacks.

Hvad er Speed Stacks?

Speed Stacks er kopper i forskellige størrelser og farver, som anvendes i forbindelse med den morsomme og underholdende sportsgren Speed Stacking. Speed Stacking består i al sin enkelthed i at stable kopper i på forhånd fastlage sekvenser i løbet af kortest mulig tid. Du kan konkurrere mod uret, mod dig selv og din egen bedste tid, eller mod en modstander.

Du skal igennem en serie hvor Speed Stacks kopperne stables i pyramider bestående af 3, 6 eller 10 kopper. Speed Stacking er sjovt, underholdende og udfordrende for børn såvel som for voksne. Samtidig er Speed Stacking med til at udvikle barnets kognitive og finmotoriske evner lige som det kendte spil udfordrer barnets evne til at tænke rumligt og til at udføre handlinger i det fysiske univers – noget der godt kan være en mangelvare i denne digitale tidsalder hvor alting foregår på en skærm.

Hvor kan jeg købe Speed Stacks i god kvalitet?

Hos MasterCubeStore, som er en online forhandler af diverse former for hovedbrud, puslespil og andre former for udfordrende og stimulerende legetøj kan du købe de populære Speed Stacks i flere varianter. Speed Stacking kopper fås i forskellige materialer så som for eksempel plastik eller metal, og i et væld af forskellige farver.

MasterCubeStore forhandler et bredt udvalg af Speed Stacks til aldeles fornuftige priser, og med hurtig og sikker levering. Du kan for eksempel vælge at købe et Speed Stacking kit, som kommer komplet med tolv special designede kopper, måtte, tidtager, taske samt en såkaldt quick release stem, som gør det nemt for dig at holde styr på dine Speed Stacking kopper.

Du kan se alle Speed Stacks varianter på MasterCubeStore.dk