Skøn og velgørende massage med dygtig massør

Skøn og velgørende massage med dygtig massør

De fleste af os døjer med spændinger i det daglige – enten på grund af et stressende miljø på jobbet eller på studiet, eller fordi vi simpelt hen bruger kroppen forkert i hverdagen. Spændinger i musklerne kan udvikle sig til permanente tilstande i form af smertefulde myoser og ophobning af affaldsstoffer i de belastede muskler på grund af dårligt blodomløb.

Begge dele er yderst ubehageligt, og fører i sidste ende til flere spændinger. Dette kan virke meget udtrættende på systemet, og udgør en stor del af årsagen til, at mange mennesker blot kollapser på sofaen efter endt arbejdsdag, og ikke har overskud til at dyrke motion. Der er således tale om en ond cirkel, som medfører hurtig nedslidning af kroppen, da denne belastes uhensigtsmæssigt, når alle muskler er spændt og ømme.

Forebyg fysisk stress og nedslidning med regelmæssig massage

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, tilhører du højst sandsynligt det store flertal, som vil have stor glæde af en grundig og dybtgående massage på jævnlig basis. Ved massage bearbejdes musklerne udefra, således at blodomløbet stimuleres, og diverse affaldsstoffer derved kan transporteres bort. Samtidig får musklen ilt via blodet, hvilket hjælper med til at løsne op for de pinefulde spændinger. Og selve berøringen af et andet menneskes hånd mod huden ansporer kroppen til at frigive endorfiner, som virker opløftende og beroligende på én og samme tid.

På den måde kan du nulstille din krop, således at du får en bedre søvn og opnår et højere niveau af afslappethed og overskud til hverdag. Dette kan være med til at bremse udviklingen af fysiske stress symptomer, og give dig et større velvære.

Kaatsu massage – professionel massage til dine behov

Hos Kaatsu massage finder du udelukkende uddannede massører med stor erfaring, som kan tilpasse din behandling præcist efter dine ønsker og din krops behov. Du kan læse mere – og finde din massør – på kaatsumassage.dk