Sådan finder du en malermester i Odense

20 april 2021 Camilla Skøtt

Nuvel, vi er godt klar over, at de fleste kan sætte sig ved computeren og skrive “malermester i Odense” i Googles søgefelt. Men én ting er af finde en række forskellige håndværkere – noget andet er at vælge den rette.

Leder du efter en malermester i Odense? Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte og slutte med de håndværkere, og derfor er det en god idé at ty til forskellige værktøjer. Google er et af dem, venner og bekendte et andet og indhentning af tilbud et tredje – vi gennemgå dem alle neden for.

Nr. 1 – Brug Google

Selvfølgelig skal du bruge Google, når du skal finde en malermester i Odense eller en hvilken som helst anden by. Først og fremmest skal du bruge søgemaskinen til at danne dig et overblik over dine muligheder, og dernæst skal du bruge den til at tjekke kundeanmeldelser. 

I dag kan man som kunde anmelde sin oplevelse af en given virksomhed, og selvom du naturligvis ikke skal stole 100 % på alt, hvad du læser på nettet, så giver det alligevel en god indikation af det samlede billede. 

Nr. 2 – Venner og bekendte

Når du har dannet dig et overblik og prioriteret dine muligheder med udgangspunkt i anbefalinger og mavefornemmelse, er tiden kommet til at spørge venner og bekendte. Måske kender du en eller flere, der har personlige erfaringer med nogle af malerfirmaerne – og det er alt andet lige bedre end de fremmede anbefalinger, du kan finde på nettet.

Spørg dig omkring i dit netværk. En mundtlig anbefaling er guld værd.

Nr. 3 – Indhent flere tilbud

Sidst men ikke mindst tager du de tre malere, der ligger øverst på din liste og indhenter et tilbud hos hver af dem. Med det i hænderne kan du sammenligne pris og kvalitet og vælge den malermester, der tilbyder den bedste kombination af de to ting.