Professionel rekruttering – når du ønsker det optimale match

Professionel rekruttering - når du ønsker det optimale match

Ansættelse af nye medarbejdere er ikke en proces, der bør overlades til tilfældighederne. Dygtige medarbejdere udgør fundamentet for enhver velfungerende og dynamisk virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du tager rekrutterings- og ansættelses proceduren meget alvorligt, når der er en ledig stol på kontoret, som skal fyldes ud.

Find de dygtigste og mest kompetente med arbejdere ved hjælp af en målrettet rekrutteringsstrategi

Rekrutteringsprocessen og det forudgående arbejde er faktisk afgørende for, om du får de rette medarbejdere ind i din virksomhed. Derfor bør du, helt fra begyndelsen, være dedikeret til denne proces. Det kan ikke nytte noget, at du kun gør arbejdet halvt, når det handler om at identificere de behov, din virksomhed har – og vil få i fremtiden – hvis du skal kunne udarbejde en udførlig og præcis stillingsbeskrivelse. Og da denne skal danne grundlag for den jobannonce, som skal tiltrække dine nye medarbejdere, er det klart, at den er en vigtig leverance i projekt ”rekruttering”.

Samtidig skal du kunne sætte tid af til kritisk gennemlæsning af alle de ansøgninger og CV’er, du modtager, efter at stillingsopslaget er gået live. Det er grundlæggende dårlig stil ikke at besvare alle ansøgninger, da selv en ansøger, som du forkaster i denne omgang, kunne gå hen og blive en god og nyttig ressource i fremtiden. Og samtidig smitter det negativt af på en virksomhed, hvis den negligerer en motiveret ansøgning.

Få assistance til din rekruttering – kontakt et professionelt rekrutteringsbureau

Dette sker ofte, fordi virksomhederne ikke magter at sætte de nødvendige ressourcer og den fornødne tid af til at gennemføre et fuldt rekrutterings forløb, og bliver overvældede af arbejdsbyrden. Og derfor er det en god idé at få hjælp udefra, for eksempel fra et professionelt og erfarent rekrutteringsbureau med erfaring inden for – og indgående kendskab til – netop din branche. Få hjælp til rekruttering hos det danske rekrutteringsbureau dedikation.dk