Pift din bolig op med nyafslebet trægulve

Da det er et tidskrævende og ofte støvende job at få afslebet ens trægulve, vælger mange at få det gjort i forbindelse med en flytning. Men er du flyttet ind og er dine trægulve begyndt at se grå og triste ud og er det svært at få dem gjort ordentlig rent, uanset hvor tit og ofte du vasker dem, bør du overveje om det ikke er besværet værd at få dem afslebet. 

Et nyafslebet trægulv fremhæver rummet og møblerne med sin gyldne og varme farve og kan ændre indtrykket fuldstændigt.

Du kan vælge selv at afslibe gulvene eller du kan f.eks. finde ud af hvad en gulvafslibning fra Gulvkanonen koster. Det er altid en god ide at få et tilbud fra mere end et firma. Det sikre at du ikke ender med at sige ja til det dyreste eller det dårligste tilbud.

Undersøg firmaets ry inden du siger ja

Uanset hvilke type håndværker firma du har planer om at hyre til en opgave, er det en god ide at undersøge deres ry. Om tidligere kunder har været glade og tilfredse eller om de bittert har fortrudt at de sagde ja til deres tilbud.

Især med trægulve kan det være en god ide at være ekstra omhyggelig med hvem du vælger til at afslibe dine gulve. Hvis du f.eks. har valgt et firma der har været usædvanlig billige, kan du risikere at de ikke har tid til at gøre arbejdet ordentligt og du kommer hjem til ødelagte gulve. I få tilfælde så ødelagte at det ikke er muligt at få dem pæne igen. 

Bed om at få et par referencer når du kontakter firmaerne og brug også tid på at se hvad der står skrevet på Trustpilot. Det er tid der i sidste ende er givet godt ud, pengemæssigt og frustrationsmæssigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *