Pendler fra Flos og Lumen Center Italia

Pendler fra Flos og Lumen Center Italia

Er du på udkig efter pendler til din stue, kan du med fordel kigge mod vore naboer i de sydeuropæiske lande. Italenerne er overlegne inden for fremstilling af designer lamper. I det følgende vil vi gennemgå et par eksempler

Pendler fra internationale designer brands

Se for eksempel den helt fantastiske 2097 serie af pendler fra Flos, det anerkendte og velansete italienske designer brand, som har specialiseret sig i at designe og fremstille lamper til moderne hjem. 2097 serien præsenterer pendler, inspireret af gammeldags lysekroner med levende lys – dog har Flos pendler i 2097 serien smukke, klare pærer i stedet for stearinlys som lyskilde. Lamperne i serien er designet af Gino Sarfatti, og fås i farverne sort, krom eller messing. Disse pendler kræver lidt højde mellem gulv og loft for at kunne folde sig perfekt ud.

En anden Flos pendel er den super elegante og yderst eksklusive Fucsia, som med en række af håndblæste glas skærme spreder et direkte, dog stadig behageligt og blødt lys over et afgrænset område. De meget smukke glasskærme har sandblæste kanter, for ekstra raffinement. Fucsia er formgivet af Achille Castiglioni, som er kendt for sine stilrene designs og tidløse elegance.

En sidste pendel, som er værd at nævne i denne sammenhæng, er den helt enkle IceGlobe Pendel fra Lumen Center Italia – endnu en italiensk producent, som leverer suberbe designer lamper til det internationale marked. Det italienske designer kollektiv Villa Tosca Design står bag formgivningen af disse moderne og tidløse pendler. Den kuglerunde skærm, som emulerer sne og is, er fremstillet af resin, som er et syntetisk materiale. Den smukke pendel spreder et blidt og neutralt skær, som det, man får som genskin fra de snedækkede alper.

Du kan se mange flere eksempler på lampe designs og pendler på https://andlight.dk/shop/pendler-176c1.html, hvor du finder et stort sortiment af pendler og andre lampetyper fra såvel Flos som Lumen Center Italia.