Lad en kompetent boligadvokat rådgive omkring køb af ejerbolig

30 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du på jagt efter dit drømmehus eller din ønskelejlighed – og er du i markedet efter en ejerbolig? Så bør du få kontakt til en dygtig boligadvokat som kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Hvorfor bruge penge på en boligadvokat?

Måske synes du ikke at det er pengene værd at hyre en boligadvokat. Et boligkøb med tilhørende flytning er dyr nok i forvejen, og du har muligvis ikke lyst til at føje ekstra udgifter til.

Men her skal du tænke på at pengene til en boligadvokat er rigtig godt givet ud. En boligadvokat vil nemlig kunne spare dig for rigtig mange ærgrelser i fremtiden, og vil potentielt kunne forhindre negative økonomiske konsekvenser af dit køb.

eboligadvokat

Rigtig mange boligkøbere havner hvert år i en mildest talt uheldig situation som konsekvens af deres handel. I værste fald kan dit boligkøb komme til at koste dig rigtig mange penge i form af teknisk insolvens eller pludseligt stigende bidrag til de fælles omkostninger. Og så er det ærgerligt at have sparet det forholdsvis lave beløb til betaling af en boligadvokat.

Hvordan kan en boligadvokat hjælpe mig?

Din boligadvokat fungerer først og fremmest som din modpol til ejendomsmægleren der per definition er sælgers mand. Selv om ejendomsmægleren virker flink og tilforladelig er det langt fra sikkert at han eller hun fortæller dig hele sandheden om boligen.

Det er her din boligadvokat kommer ind i billedet. En dygtig boligadvokat vil lynhurtigt kunne sætte sig ind i de sagforhold som kan have indflydelse på din fremtidige økonomi, og dermed påvirke din beslutning om køb af huset eller lejligheden.

Boligadvokaten vil hernæst yde uvildig rådgivning desangående. Og så kan du træffe din beslutning om et køb på et oplyst grundlag.

Du kan finde en dygtig og billig boligadvokat hos eBoligadvokat – klik ind og læs mere på eBoligadvokat.dk.