Jumpsuits er faktisk mange ting i mange størrelser

07 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Jumpsuits er en betegnelse for en beklædningsgenstand, som vi egentlig allerede har her i Danmark, men nu har den fået en ny kategori, der skal gøre den mere tilgængelig og salgsbar som en slags relancering.

Men dog kan man alligevel ikke tale om en relancering, men måske mere et supplement til de varianter, som vi allerede har i landet, hvor man så forsøger at ramme en bestemt målgruppe og eventuelt komme bredere ud ved at have en større variation af udvalget af jumpsuits.

Ganske forenklet forklaret er jumpsuits en heldragt, der består af hovedsageligt en enkelt del, som man hopper i, der så dækker ens krop fra tå og nogle gange endda har en hoveddel med.

Følger du det link, vi satte ind i sektionen før denne, så vil du kunne se, at der her er tale om en “hyggedragt”, som man kan have på efter arbejde eller til en afslappet weekenddag på sofaen.

Dette er også et jumpsuit

Her giver det mening at kalde det et jumpsuit, hvor man så tænker på denne slags dragter, men hvis du tager til fx USA og spørger efter et jumpsuit, kan du risikere at blive præsenteret for en kedeldragt.

Og der er trods alt langt fra at skulle arbejde som pedel og så til at være en pæn forretningskvinde, der vil dase den derhjemme.

Og for at det ikke skal være nok, så kan man jo også se sådan et jumpsuit som en sparkedragt, man bruger til børn, når de er indenfor.

Den slags kan man også få i versioner til lidt større børn, når de skal sove om natten, hvorfor de kan begynde at minde lidt om et par longjohns.

Således kan du nok godt se, at et jumpsuit pludselig kan være mange ting, og man skal passe på med at være for skråsikker på, hvad man tror, at det er, når man spørger efter det.