Indvendige døre til dit hjem

08 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Du står måske i en situation hvor du har brug for nye indvendige døre til dit hjem, men hvilke døre skal man så vælge at få installeret i sit hjem? Der er nemlig mange muligheder at vælge i mellem, men der er også forskellige faktorer der kan afgøre hvad man skal have. Det er ikke altid lige let at finde ud af, derfor har vi dækket over forskellige indvendige døre du kan få installeret i dit hjem. Følg med i artiklen her for at finde ud af mere.

indvendige døre

Skydedøre

Hvor bør man vælge en skyde dør? en skydedør passer til stort set alle rum i sit hjem. Man kan både for almindelige glatte skydedøre, man kan også vælge at skydedøre med glas for at få mere lys ind i de forskellige rum. Den store fordel ved at have sig en skydedør er at man ikke skal tage hensyn til det svingareal som døren har, fordi den har slet ikke nogen. Den åbner langs væggen og på den måde sparer man faktisk en del plads i hjemmet.

Dobbelt døre

Hvis man til gengæld har en masse plads at gøre med i sit hjem, så kan det være at man skal have dobbeltdøre. Dobbeltdøre er rigtig gode at have når man skal have rykket møbler eller for eksempel at man skal flytte ud, så er åbningen nemlig større til dette. Der er også mange muligheder ved en dobbeltdør, man kan få en stor dør og en lille. Man kan også få to små. De kan produceres i træ eller af glas.

Brand døre

Hvis man mangler en branddør til sit hjem, så behøver man ikke engang gå på kompromis med dørens udseende. Du kan få branddøre til at ligne alle de andre døre i sit hjem, de kan både være glasdøre, ståldøre og stadig opfylde kravene for en branddør.