Hvad koster det at få en varmepumpe installeret?

15 december 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du er på udkig efter en ny varmepumpe, vil du sikkert også gerne vide, hvor meget det kommer til at koste dig at få varmepumpen installeret. Det skal du normalt have en VVS’er til at gøre, og det kan godt blive dyrt. Der er dog også en anden mulighed nemlig, at du ser nærmere på firmaet amalo.dk. Det er et firma, der har specialiseret sig i at opsætte og servicere varmepumper. De har udarbejdet en måde, så de kan installere din varmepumpe langt billigere, end VVS’eren kan. 

Der er flere grunde til, at de kan installere din varmepumpe billigere end VVS’eren. Først og fremmest skyldes det, at de kun opsætter Panasonic varmepumper. De synes, at Panasonic er de bedste varmepumper i forhold til prisen, og at de er de mest holdbare. Ved kun at arbejde med den samme form for varmepumper kommer de altså til at kende de forskellige modeller rigtig godt og kan derfor nemmere arbejde med dem. Se mere på https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe/panasonic-varmepumpe 

image

Få et tilbud via nettet 

Når du normalt får et tilbud fra en VVS’er på opsætning af varmepumpe, skal de hjem til dig for at se, hvor varmepumpen skal tilsluttes. Det er alt sammen noget, der kan komme til at tage flere timer med transporttid. Det er jo tid, som VVS’eren skal kompenseres for, hvis du vælger at hyre ham til opgaven. 

Hos amalo.dk har de skåret det fordyrende led med at få et tilbud ud. I stedet for, at de skal komme hjem til dig, for at du kan give dem et tilbud, kan du udfylde nogle spørgsmål på deres hjemmeside. Ved at udfylde spørgsmålene bliver det muligt for dem at give dig et fast tilbud på, hvad det kommer til at koste. 

Når du skal udfylde spørgsmålene, skal du for eksempel også svare på, hvor stor en varmepumpe du har valgt. Det er også vigtigt for, hvor meget installationen kommer til at koste.