Hvad indebærer festartikler?

Hvad indebærer festartikler?

Er du klar på at holde fest? Ved du, hvad du skal bruge? Har du alle remedierne på plads til enten at gøre dem klar, indkøbe dem færdiglavet eller lave dem selv?

Der er mange ting, man skal holde styr på, når man vil afholde en festlig komsammen, og der er festartiklerne et vigtigt element, der er med til at danne den overordnede ramme for, hvad begivenheden omhandler.
Det kan jo være, du vil holde en temafest, hvor dette tema skal afspejle sig i pynten og den anden tilhørende opdækning, så festartiklerne skal ligge i den samme kategori.
Eller måske er du udelukkende ude i at holde den mest spraglende, underfundige og bemærkelsesværdige fest, hvor du sammensætter artiklerne efter, hvordan du selv lyster det.

Men har du styr på, hvad festartikler reelt dækker over? 

Her vil vi forsøge at opremse nogle af de ting, der går ind under kategorien “festartikler”, så du kan konsultere denne liste næste gang, du skal afholde en sjov event.

Listen her skal bestemt ikke ses som uddybende eller fyldestgørende, men blot som et redskab, der forhåbentlig kan være behændig for dig at benytte.

– Servietter, bestik, kopper, glas, tallerkener. De ting kan fås i både plastik og i mere holdbar karakter, så man har dem til både en mere officiel begivenhed og til den mere løsslupne fest.

– Balloner, serpentiner, guirlander. Mængden af disse skal selvfølgelig justeres efter temperament, da de både skal kunne ses, men ikke være for overvældende, så de er i vejen.

Lys, diskokugle, lydanlæg. Disse ting kan også sorteres efter lyst, stemning og tema, for måske egner en diskotekstkugle sig ikke til lige dit oplæg til en fest, men et lydanlæg er næsten uundværligt ved mange moderne fester.

Disse kategorier skal ses som overordnede hovedeksempler på, hvad der kan indgå i mange slags fester, men det handler alt sammen om i sidste ende, at festartiklerne passer til dit arrangement.