Husk på alt det andet, man også bør have med til en beachvolleybold

28 september 2021 Anders Lundtang Hansen

En beachvolleybold er jo hovedkernen i at spille beachvolley eller bare almindelig volley, om man gør det indenfor eller udenfor.

Man kan jo også spille andre typer spil med denne bold, men det er ikke anbefalelsesværdigt, da denne bold er skabt til at fungere til volleyball og andre afarter til denne sportsgren, men i nøden kan den bruges til andet.

Det er jo en bold, og en bold kan man altid more sig med, selvom man ikke har andet.

Men hvis man gerne vil have det til at se ud af noget, når man skal spille (beach)volley, så er man også nødt til at have de andre elementer med, som der er med til at gøre det til en reel kamp, og det gælder både de materielle og menneskelige ting.

Alt skal samles til et volleyspil med beachvolleybolden

Hvis det skal være en ægte kamp, som der er med til at afgøre, hvem der har fået point, så er man nødt til at have et net, som man kan sætte op i den rette højde, om det er i en hal, i en have eller på en strand.

Dernæst skal man også have noget, som man kan måle banen op med.
I en sportshal er den slags som reel allerede gjort, men udenfor kan man have officielle enheder, som man kan måle en bane op med over det hele.

Har man ikke det, så må man lægge ting ud, som der kan markere, hvor man har kanterne af banen, så man kan se, hvor den går til.
Dog kan det så være svært at afgøre, om bolden er ude eller indre andre steder.

Angående at afgøre, så bør man også have en dommer til at afgøre det her spil – og man skal også have andre spillere med; helst lige mange på hvert hold.