Hurtigt tilskud til økonomien? Lån penge online

04 december 2017 Astrid Pedersen
Hurtigt tilskud til økonomien? Lån penge online

For mange mennesker er det at optage et lån et tabu, som man bør afholde sig fra at bryde,nærmest lige gyldigt hvor slemt det står til. Men hvis man står i en situation, hvor en ellers sund økonomi lider under en pludseligt opstået begivenhed, som man ikke har haft en jordisk chance for at forudse, kan et hurtigt forbrugslån i den lave ende sagtens være en del af løsningen.

Der er til alt held mange muligheder for at optage forbrugslån online, hvis man ikke har tid eller overskud til at tage til personlige møder i banken, fremgrave alskens dokumentation for likviditet og positivt cash flow, og så i øvrigt vente i ugevis på, at eens låneansøgning bliver godkendt.

Ekstra luft i økonomien med et online lån

Hos robotlaan.dk kan du låne op til 75.000 kr ved blot at udfylde en online ansøgning. Behandlingstiden er utroligt kort – du validerer din identitet ved hjælp af dit Nem ID kort, og ud fra de oplysninger, robotlaan.dk får adgang til, kan det verificeres, at du ikke står opført i Ribers eller Debitorregisteret. Dette vil være tilstrækkelig information for de fleste online udbydere af mindre forbrugslån til at vurdere, at din økonomi godt kan bære et lån af den størrelse, der udbydes.

Beregn dine månedlige og totale omkostninger ved dit lån

En anden smart feature ved sider som robotlaan.dk og hotlaan.dk, er de praktiske låneberegnere, som findes på forsiden. Med låneberegneren kan du nemt og hurtigt regne ud, hvad dit lån kommer til at koste dig på månedlig basis i form af afdrag, og hvad det kommer til at koste i alt, inklusive diverse renter og gebyrer. Det er klart, og jo mindre afdrag, jo højere samlede omkostninger, da der løber renter på undervejs – men til gengæld kan du tilpasse afdragenes størrelse, så de passer ind i dit budget.