Hjælp til forårets byggeprojekter

27 april 2017 Agner Clausen

Går du med byggedrømme? En ny tilbygning for at få flere kvadratmeter? Hvilken konstruktion skal du så vælge, så at tilbygningen smelter sammen med den eksisterende bygning og ikke skænder den? Hvilke materialer skal du vælge? Hvordan skal du gribe det an? Man forstår hurtigt, når drømme skal realiseres, at det er en kompliceret proces at fuldføre et byggeprojekt. Frem for alt, hvis man skal gøre det så gnidningsfrit som muligt og til en fornuftig pris. Det er vel ofte det som fører til, at man overhovedet ikke kommer i gang. Det daglige liv byder jo på sine udfordringer. Man kan som regel ikke tage to til tre måneder fri og børnene skal fortsat køres frem og tilbage til skolen eller institutionen, familien skal forsørges og underholdes. Hvordan griber man det an, hvis ikke det skal ende i et stresshelvede og ødelægge stemningen i familien eller med et strandet, halvfærdigt projekt.?

Det man behøver er en dygtig tømrermester, som ikke kun er faglig dygtig, men som også kan tage teten når det gælder planlægning, projektering og proportionering. At tingene bliver gjort i den rigtigt rækkefølge, at man vælger de rigtige materialer og at byggeriet er ret proportioneret er afgørende for, at man kommer i mål med sit byggeprojekt. Man skal altså ikke udelukkende have fokus på målet, hvordan bygningen skal se ud, men også på selve processen. Så byggeriet begynder længe før håndværkeren slår det første søm i, det begynder med projekteringen. Og selv om man måske synes man er rimelig god til at betjene en hammer, er det ofte her vi amatører kommer til kort. Vi kan ikke overblikke byggeprocessen. Det er derfor man behøver hjælp fra en erfaren tømrermester. En meget alsidig tømrer i Gladsaxe er 5 Stjernet Tømrermester ApS. De har erfaring fra mange forskelligartede projekter: Ombygning af tag, renovering eller udskiftning af gulve, køkkener, vinduer, døre og paneler, nybygning af pavilloner og udestuer, mention it. Men 5 Stjernet Tømrermester ApS udmærker sig ikke kun håndværksmæssigt, de har også mange års erfaring med projektering. Du kan derfor trygt lægge dit projekt i deres hænder. De tager ansvar for hele projektet fra den indledende projektering, til at bygningen står færdig.

En del tror, at det er billigere at gøre det selv. Men det afhænger jo helt af hvordan man regner på det. Det man ofte glemmer at tage med i regnestykket, hvis man selv vælger at bygge, er de omkostninger det har for familien og den tabte arbejdsfortjeneste. Så gør du det du er god til, og lad 5 Stjernet Tømrermester Aps gøre det de er gode til. Du kommer ikke til at fortryde det.