Har du brug for parkeringsvagter?

30 november 2020 Anne-Mette Hansen

Har du en større parkeringsplads? Et parkeringshus? Kundeparkering? Eller blot nogle parkeringspladser der ofte bruges, uden at reglerne holdes?

Så har du brug for et hold af dygtige parkeringsvagter, der kan sikre, at alle dine parkeringsregler altid overholdes. Så det er muligt for alle at bruge pladserne på rette vis. 

Hvor kan du hyre parkeringsvagter? Hvorfor skal du hyre parkeringsvagter? Læs med her, og bliv klogere.

Derfor skal du hyre en parkeringsvagt 

Parkeringsvagter er hadet af rigtig mange. De bliver tit og ofte udsat for skældsord. Det er dem, der står med det trælse arbejde. Nemlig at give bøder til dem, der ikke overholder parkeringsreglerne.

Men selvom parkeringsvagter kan gøre mange mennesker sure, er det stadig fornuftigt at hyre dem til at holde øje med de parkerede biler i dit parkeringshus eller på dine p-pladser. 

Selvom du skilter med reglerne på en klar og tydelig måde, er der mange, der ikke overholder dem. Folk tænker: “Jeg kan godt lige holde der lidt længere end én time”. Men den time kan nemt blive til to eller tre, hvis det aldrig har konsekvenser for brugeren af parkeringspladsen. 

Synlige p-vagter er med til at sikre, at reglerne bliver overholdt. Når man først har holdt for længe der én gang og fået en bøde, så gør man det ikke igen. 

Det er vigtigt at skilte med reglerne på din parkeringsplads

For bedst muligt at hjælpe dine kunder er det vigtigt at skilte med dine p-regler. Skal man være kunde for at holde der? Eller må alle benytte sig af pladserne? 

Hvis pladserne udelukkende er dedikeret til kundeparkering, kan du gøre sådan, at kunderne skal registrere sig hos dig, for at kunne holde der.

Er pladserne tilgængelige for alle? Mod betaling? Eller gratis i et bestemt tidspunkt og af en begrænset varighed? Så skal dette også skiltes med, så det er nemt at forstå og efterleve.