Godt at vide om lingeri

Hvis du skal til at købe lækkeret lingeri, er der mange grunde til at gøre det på nettet. Som love lingeri skriver, så kan det være lidt pinligt at støde på nogle man kender. Hvis din familie skulle se dig med noget frækt undertøj i hånden, så er det måske lidt mere intimt, end hvad I begge har lyst til.

Ved at handle på nettet, undgår du helt det, og du kan samtidig også tage din tid med både at se på udvalget og ikke mindst prøve det på. Derudover er det ofte også billigere at købe ting på nettet.

Find den rigtige bh

Et godt sted at starte, når du skal begynde din lingeri kollektion, er med et bh og trusse sæt. Det skal dog sidde ordenligt, og derfor er det første du skal se på, når du skal finde den rette bh, din størrelse og pasform. Det er nemlig vigtigt ift., om du føler dig komfortabel og ikke mindst æstetikken i det. Hvis ikke du kender din skålstørrelse og bustemål, eller bare gerne vil dobbelttjekke, så kan du besøge din lokale undertøjsbutik og få dem til at hjælpe dig med at tage dine mål. Derefter kan du overveje hvilket snit, du synes er pænest og mest flatterende til din kropstype.

Vælg den rette trusse

Når du har fundet en god bh, så er det tid til at overveje, hvilke trusser du vil have til. For mange er et godt og sikkert bud en g-streng. Den dækker kun det aller mest nødvendige, og overlader ikke særlig meget til fantasien. Hvis ikke du føler dig komfortabel i en g-streng, er der dog mange andre muligheder. Du kan f.eks gå med en trusse, der holder lidt mere på formerne, som f.eks. en thai trusse, et par hipsters eller lignende. De kan nemlig blive både frække og forførende i det rette stof og med de rette detaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *