Gode råd til rygestop

13 marts 2017 admin

Kom af med rygningen i dag!

I løbet af de sidste par år er det blevet meget nemmere at komme af med rygningen, fordi der hele tiden kommer nye produkter med henblik på at hjælpe de danske rygere med rygestop. Der er faktisk så mange muligheder i dag, at man bliver nødt til at sortere i dem, fordi det kan ende med at blive en dyr og håbløs fornøjelse. I denne artikel vil du kunne læse mere om de mest effektive midler mod rygestop – det er selv om du vil stoppe helt eller delvist.

 

 

Råd: Kom i gang med rygestoppet igen, i dag

Der er ingen undskyldning for at udskyde ens rygestop. Grunden til dette er følgende statistik: Der dør hele 650.000 mennesker i Europa om året på grund af rygning. Derfor er rygning meget skadeligt. Gik man ind og lavede en statistik for hele verdenen, så ville tallet være meget højere, desværre. En anden god grund til at overveje et rygestop er, at almindelige cigaretter er fyldt med giftige stoffer. Der er faktisk 4000 forskellige giftige og usunde stoffer i almindelige cigaretter. Disse stoffer indtager du, hver gang du ryger.

 

Disse muligheder har du, hvis du vil opnå et hurtigt rygestop

Der er mange muligheder, når det kommer til rygestop, men nogle af disse muligheder er meget dyre og slet ikke for den gennemsnitlige dansker. Der er derfor brug for et alternativ, som alle kan være med på. Dette alternativ er faktisk elektroniske cigaretter. Ja, du læste rigtigt. Du kan faktisk opnå et rygestop ved at ryge – bare noget andet. Der findes mange forskellige slags elektroniske cigaretter, og spørgsmålet er som altid: Hvilke skal man vælge? Ja, der er meget man kan vælge imellem, og der er en stor forskel på priserne.

 

Disse elektroniske cigaretter burde du købe

Hvis du ikke har hørt om Club iSmoke endnu, så sig hej til din nye bedste ven: den elektroniske cigaret fra det danske Club iSmoke. Den elektroniske cigaret er godkendt og certificeret, den består kun af 2 komponenter: et batteri og et filter. Den er super nem at håndtere, og du skal slet ikke trykke på en knap, hver gang du skal inhalere. Det klarer cigarettens batteri. Denne cigaret virker for 80% af brugerne. De oplever altså helt eller delvist rygestop. Du kan spare mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. om året på at ryge cigaretter fra Club iSmoke, hvis du ikke opnår rygestop.

 

Køb iSmoke her: https://clubismoke.dk/