Find fordelagtigt privat lån online

11 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Et privatlån er betegnelsen for et lån, som optages i privat regi, til private formål – i modsætning til et erhvervslån eller et virksomheds lån.

Når du som privat person optager et lån er det kun dig selv der hæfter for det. Til gengæld vil du kunne bruge de penge du låner til lige hvad du lyster. Det kan for eksempel være en velfortjent ferie rejse, et par flotte nye støvler, eller måske endda en ny bil, cykel eller motorcykel.

Mange bolig ejere vælger at optage et privatlån for at kunne sætte huset eller lejligheden flot i stand med en gennemgribende renovering. Og så er der dem der låner penge fordi økonomien har brug for en akut håndsrækning i en tør periode.

Hvordan kan jeg optage et privatlån?

Hvis du ønsker at optage et forbrugslån som privat person kan du gøre dette gennem din bank. Det kræver dog ofte at du stiller i banken med lønsedler som dokumentation for en fast indkomst. Og ofte vil banken også gerne vide hvad pengene skal bruges til.

Hvis du vil slippe for at stå skoleret hos din bank rådgiver kan du i stedet vælge at optage et privatlån online. Når du låner penge online bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved din indkomst. Du skal i langt de fleste tilfælde blot bruge din NemID og dermed dokumentere at du ikke står opført hos RKI (Ribers Kredit Information) eller i Debitor Registret.

Der er heller ingen som vil vide hvad du skal bruge det lånte beløb til. Og hos de fleste online låneudbydere kan du låne helt op til 300.000 kroner.

Hvor finder jeg det bedste online privatlån?

Hvis du vil være helt sikker på ikke at havne i kløerne på lånehajer bør du vælge en långiver som er godkendt af Finanstilsynet – for eksempel Ikano Bank. Klik ind på https://ikanobank.dk/kampagnesider/privatlaan og læs mere.