Find et sommerhus sydpå

31 marts 2017 Emilie Jacobsen

Mange forbinder sommerhuse med Danmark. De ser et lille træhus tæt ved stranden for sig. Vi har da også rigtig mange sommerhuse i Danmark, men hvis den danske sommer ikke lige er dig, er der stadig mange muligheder for dig for at komme i sommerhus. Du kan for eksempel nemt finde et sommerhus nede sydpå. 

På hjemmesiden rejseråd.dk kan du blive klogere på, i hvilke lande det egentlig er muligt for dig at leje et sommerhus. De har nemlig lavet en udførlig beskrivelse af ikke bare de forskellige lande, men også af de forskellige regioner hvor sommerhusene ligger. 

Du kan for eksempel leje et sommerhus i Grækenland, Frankrig eller Italien, hvis du gerne vil være sikret solskin og sommervarme på din ferie. I de tre lande kan du både finde sommerhuse, der ligger tæt på kysten og gode bademuligheder, og sommerhuse, der ligger oppe i bjergene eller inde i landet. Det kan for eksempel give god mulighed for nogle vandreture eller ture på mountainbike med sommerhuset som base. 

Et sommerhus  er en god mulighed for jer som familie for at være sammen. Sommerhuset danner en base i et fremmed land og gør det muligt for alle at have deres eget værelse, hvis de ønsker det. Det gør det dog også muligt for hele familien at nyde en masse tid sammen. Det kan for eksempel være, når I tager på udflugter sammen, eller når I er fælles om at lave mad i sommerhusets køkken eller på grillen i haven. 

Et sommerhus er også en god mulighed, hvis I er flere generationer, der skal af sted sammen. På den måde kan alle få noget privatliv, men I kommer alligevel til at være meget sammen. Både bedsteforældre og børnebørn vil helt sikkert elske at kunne være så meget sammen. Det vil også give jer forældre mulighed for at udforske området på egen hånd, mens bedsteforældrene underholder børnebørnene. 

Hvis I leder efter et stort sommerhus nede sydpå, kan det være en god ide at være ude i god tid. Særligt hvis I har et stramt budget. Det går nemlig hurtigt med, at sommerhusene bliver lejet ud i højsæsonen. Husk på, at det ikke bare er os danskere, der holder sommerferie i juli og august. Det gør stort set resten af Europa også. Og der er mange af dem, der også leder efter et sommerhus. Det kan derfor betale sig at være ude i god tid. Læs mere på http://www.rejseråd.dk/category/sommerhus/