Få styr på din projekt portefølje med Projekt kurser

14 marts 2019 Astrid Pedersen
Få styr på din projekt portefølje med Projekt kurser

I din egenskab af projektleder kan du få brug for et værktøj, som kan hjælpe dig med de daglige opgaver i forbindelse med dit arbejde. Et sådant værktøj er Microsoft Project.

Hvad er Microsoft Project, og hvorledes anvendes det i hverdagen?

Microsoft Project er en Microsoft Office applikation, særligt designet og udviklet til at lette gennemførsel af de daglige opgaver og rutiner for især projektledere. Som projektstyringsværktøj er Microsoft Project vel gennemtænkt og særdeles anvendeligt. Som projektleder, projekt koordinator eller måske program manager har du i Microsoft Project adgang til alt, hvad du kan ønske dig i form af smarte funktioner og features, specielt tilrettelagt til håndtering af dokumenter og skabeloner. Med Microsoft Project kan du på let og overskuelig vis håndtere din projekt og opgave portefølje, tracke fremdrift, og holde styr på budgetter og road maps i én og samme applikation.

Du vil få det overblik, som skal til for at foretage de nødvendige prioriteringer af opgaver i forhold til dine forretningsmål, og du vil nemt kunne håndtere change og risk management. I forhold til de andre projekt deltagere kan du oprette mapper og dokumenter med særlig adgang, hvilket sikrer, at hver enkelt deltager eller hvert enkelt team har adgang til information, som hidrører fra deres del af projektet, eller som vedrører deres opgaver. På den måde optimeres produktiviteten såvel i de enkelte teams som i projektet eller programmet som helhed – og derved kan fremdriften sikres.

Bliv skarp på Microsoft Project med kurser i Project

Hvis du ønsker at lære, hvorledes du får det maksimale ud af Microsoft Project som projektstyringsredskab, kan du med fordel tilmelde dig et kursus i Microsoft Project hos 4D. Her får du, foruden en grundig indføring i de elementære bestanddele i det smarte værktøj, mulighed for kompetent sparring med dygtige undervisere, som med udgangspunkt i dit konkrete projekt kan foreslå dig modeller og opstillinger, som er optimale i forhold til dine formål.

Find Microsoft Project kurser på 4d.dk