Få professionel hjælp til gulvafslibning i Hørsholm

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er dit sæbe behandlede trægulv blevet misfarvet og nusset i overfladen? Så skyldes det efter al sandsynlighed mangelfuld pleje og vedligeholdelse. Et sæbe behandlet trægulv skal mindst én gang om ugen vaskes grundigt med en særlig sæbe. Ellers bliver det hurtigere slidt og grimt i overfladen.

Hvordan får jeg mit slidte gulv pænt igen?

Hvis du gerne vil have det nussede og flossede trægulv til at stråle på ny er der ingen vej uden om en gulvafslibning. Du kan vaske det nok så grundigt og hyppigt med sæbe spåner – er den beskyttende sæbe hinde først slidt bort kan den ikke genskabes.

Så er det at træværket bliver sårbart og begynder at udvise tegn på slitage, for eksempel i form af grimme skjolder efter spildte væsker, som suges op i den ubeskyttede overflade, gullige plamager fra solfalming, grimme grå slidspor fra nedtrådt skidt, og masser af mindre ridser, skrammer og splinter som får nemmere ved at opstå.

image

Hvem kan udføre en grundig gulvafslibning?

Selv om du godt kan gå ned i dit lokale byggemarked og leje en maskine til afslibning af gulve, er det smartere at lade en dygtig gulvmand forestå denne opgave.

Så kan du være sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange. Og du er garanteret det optimale resultat i form af smukke, skinnende og ensartede gulve med høj slidstyrke som du og din familie kan glædes over i mange år.

Hvor kan jeg finde en dygtig gulvmand i nærheden af min bopæl?

Har du brug for hjælp til gulvafslibning i Hørsholm kan du altid tage kontakt til Geertsens Gulvservice I/S. Geertsens Gulvservice I/S er leveringsdygtig i professionelt udført gulvservice til nogle af markedets absolut mest rimelige priser. Klik ind på ggulve.dk og læs mere om hvad Geertsens Gulvservice I/S kan gøre for dig.