Få hjælp til at købe drømmeboligen – hyr en dygtig boligadvokat

11 januar 2017 admin

Når drømmeboligen skal købes, er det en god ide at have en erfaren boligadvokat med som sparringspartner for at undgå skuffelser og juridiske eller økonomiske problemer. Selvom I sikkert allerhelst vil skrive under på skødet med det samme og flytte ind allerede i morgen, så hyr i stedet en boligadvokat, som kan give jer den nødvendige juridiske rådgivning og foretage en juridisk kontrol af dokumenterne og godkende dem. Sørg også for at få tilføjet et advokatforbehold, så I har mulighed for at trække jer fra handlen uden at risikere at skulle betale helt op til 1 procent af købesummen til sælger i godtgørelse, hvis I fortryder. Når det handler om at investere i jeres drømmebolig, er det bedst at gå med både livrem og seler og finde en boligadvokat, som kan guide jer sikkert og trygt gennem bolighandlen.

Konkurrencedygtige priser på advokatbistand

Hviid Boligadvokater er dygtige og specialiserede i at give jer den bedst mulige juridiske rådgivning i forbindelse med jeres bolighandel. I får tilmed en erfaren boligadvokat med stor ekspertise til en fast, lav pris. Hos Hviid Boligadvokater er alle priser faste og lave og inklusiv moms, og du finder en prisoversigt på hjemmesiden. Det koster f.eks. 6.900 kr., hvis du skal have advokatbistand til køb/salg af lejlighed, villa eller andel, hvilket er en yderst favorabel pris sammenlignet med, hvad priserne er hos andre advokatfirmaer. Har du brug for advokathjælp i forbindelse med forældrekøb, koster det 8.500 kr., og hvis du vil foretage en handel uden mægler (selvsalg), koster det 10.000 kr. Hviid Boligadvokater er et erfarent og landsdækkende firma med lokalafdelinger i større byer som København, Roskilde, Næstved, Odense, Kolding, Esbjerg, Aarhus og Aalborg. Så uanset hvor i Danmark, du bor, finder du altid en lokalafdeling nær dig.

Grundig og effektiv online-rådgivning

Hviid Boligadvokater rådgiver online, hvilket betyder, at al kommunikation mellem dig og boligadvokaten foregår på e-mail eller via telefonsamtaler. Det er en fordel for dig, at du ikke behøver at bruge tid på transport frem og tilbage til boligadvokatens kontor, men at du kan arrangere telefonmøder eller svare på e-mails, når det passer dig. Selvom al kommunikation foregår online, så får du den samme grundige og effektive sagsbehandling, som hvis der blev afholdt fysiske møder på boligadvokatens kontor. Boligadvokaten yder professionel rådgivning, sørger for at lave og tinglyse skøde og afslutter handlen med mægler og sælger for dig, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem din bolighandel. Vil du gerne vide mere om, hvad Hviid Boligadvokater kan tilbyde dig, så kan du bestille en gratis, uforpligtende samtale ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden.