Få dit næste projekt ud med pigmentprint!

21 september 2020 Signe Hansen

I 2002 får maleren og grafikeren, Bjarne Werner Sørensen, idéen om at starte og drive et grafisk værksted, der kan levere print i høj kvalitet. Derfor iværksætter han virksomheden, Fluxprint, der laver storformat inkjetprint.

Her skaber han både kunstværker som folk sender ind og udføre større installationer på vægge. Med det rette udstyr og det rette håndelag hjælper han med at udskrive og bearbejde originale værker. Og han kan helt sikkert også hjælpe med din! Hvis du har behov for at få prototyper, udsmykninger af nogen art eller modeller er det også en mulighed.

Moderne og sikker teknologi giver gode resultater

Fluxprint benytter den teknologi, er hedder Inkjet pigment print. Det er en teknologi, der ligger sig i forlængelse af smarte teknikker som træsnit, litografi, serigrafi og kobbertryk, der giver nogle smukke resultater. Teknikken benytter blæk i høj opløsning, der sprøjtes på papir af bomuld med millioner af dråber i sekundet, hvilket giver et resultat, der er i utrolig høj kvalitet med en detaljegrad, der holder fordi teknikken er lysholdbar.

Det smarte ved Fluxprints metode er, at de bruger digitale filer som grund for arbejdet, hvilket gør printet fleksibelt at arbejde med, fordi det kan skaleres alt efter behov og behag.  

Tag kontakt og skab sammen!

Fluxprint leverer kompetent pigment print i København.  Men har ingen faste åbningstider, men er altid åbne for henvendelser og spørgsmål, og det er uanset om det er via telefon eller mail. Når du tager kontakt aftales proces, samt pris og levering, så alle parter er sikre på at gå derfra glade og tilfredse med resultatet.

På hjemmesiden kan du finde vejledning og oversigter over materialer i udbud. Herfra kan du også selv lave et overslag på en pris, så du har nogenlunde en idé om hvad det vil koste at iværksætte dit næste projekt og dit næste kunst!