Få bløde fødder med Garra Rufa fiskespa

26 januar 2017 Cathrine F.

Det er vigtigt at holde alle kroppens afkroge ved lige, hvis du vil opleve optimalt velvære i hverdagen. Hvor længe er det siden, at du har givet dine fødders velvære opmærksomhed? Fiskespa i Aalborg er et afslappende pusterum i en stresset hverdag for dig, der ønsker at komme hård hud og trætte fødder til livs. Tag en du holder af under armen, og nyd den helsende og blødgørende effekt af vores sultne Garra Fura fisk hos Esthetique Hudpleje.

Sund forkælelse af krop og sjæl

Hos Esthetique Hudpleje elsker vi at forkæle dig. Når du kommer ind i vores lokaler i Aalborg er du i centrum, og vores professionelle og nærværende personale tilbyder wellness, ansigtsbehandlinger, hårfjerning og fiskespa med produkter i topkvalitet. Det handler både om at rense ud og skabe mere sundhed, samt at give din udstråling et ekstra pift. Det kan ses, når din krop er glad, og vi hjælper dig til strålende sunde resultater.

Fiskespa kan bruges i mange sammenhænge. Måske har du brug for at koble fra alene en times tid; måske leder du efter en anderledes gaveidé til én du holder af; eller måske har dig og din veninde lyst til at opleve noget nyt sammen. Fiskespa er den perfekte måde at lidt mere ud af hverdagen på – og samtidig pleje din sundhed.

Sultne fisk og professionelt personale

Fiskespa egner sig til dig, der døjer med eksem, psoriasis, tør, hård hud, eller dårligt blødomløb. Her vil fiskenes arbejde gøre en mærkbar forskel og skabe et sundere miljø for dine fødder. Vores personale er veluddannet, og som besøgende i vores fiskespa vil du blive mødt af en lægeeksamineret og autoriseret kosmetolog og hudterapeut, som er klar til at sikre dig den bedst mulige behandling.

Fiskespa er dog ikke kun for dig, der har synlige skavanker med fødderne. Ønsker du at gøre noget ekstra for dig selv, er vores Garra Fura fisk klar til at gøre et helsende stykke arbejde.

Fordele ved Garra Fura fisk

Der findes mange forskellige typer fisk, der kan anvendes i fiskespa. Hos Esthetique Hudpleje har vi valgt at holde Garra Fura fisk i vores bassiner. Garra Fura fisk adskiller sig fra de andre fiskearter ved at være tandløse. Modsat de fleste andre fisk bider de ikke den døde hud af, men suger i stedet. Det giver en anden sanseoplevelse, som er værd at tage med. Samtidig udskiller Garra Fura fiskene et enzymholdigt sekret i underhuden af fødderne, som er med til at holde huden ung i længere tid.

Klik forbi vores hjemmeside og book en tid.