Ecig og evæske – din vej til et sikkert rygestop

Ecig og evæske - din vej til et sikkert rygestop

Når du én gang har besluttet dig for at gennemføre et rygestop, bør du sætte alt ind på at gennemføre. At holde op med at ryge er nok den mest fornuftige beslutning, du kommer til at træffe i løbet af dit liv. Uanset hvor meget eller lidt, du ryger, og uanset hvor mange år, du har røget, vil et rygestop give dig et bedre helbred og en stærkere økonomi. Hvis du er i tvivl, kan du selv lave en liste med fordele og ulemper ved rygning. Du vil nok komme frem til, at listen med ulemper bliver den mest omfattende.

Ecig – når smøgerne er dømt ude

Dermed ikke være sagt, at det er nemt at opretholde et rygestop. Det er selvfølgelig lettere for visse mennesker end for andre. Vi kender alle til solskins historier om nogens onkel, som havde røget fyrre smøger om dagen i fyrre år, og så stoppede fra den ene dag til den anden.

Den slags eksempler hører desværre til sjældenhederne. For de fleste mennesker er der mange ting på spil, som gør det vanskeligt at lægge den grimme vane på hylden. Ud over den fysiske afhængighed, som kan afhjælpes med nikotin plaster eller tyggegummi, er der også den psykiske afhængighed. Denne hænger tæt sammen med det sociale og kammeratlige aspekt, der er ved rygning – som for eksempel den lille hemmelige klub, som altid opstår ved fester og i byen, hvor rygerne finder sammen i et røgfyldt fællesskab.

Med en ecig kan du stadig være med i klubben, uden at du skal bryde dit forsæt om at kvitte smøgerne. Du skifter ganske enkelt den ulækre røg ud med damp, som evt. er tilsat aroma stoffer. Men da damp ikke indeholder partikler, er generne fra en ecig stærkt reduceret. Køb din nye, smarte ecig hos prodamp.dk, og find samtidig evæske tilbud.