De billige er lige så gode…

28 juli 2020 Pia Nielsen

Bolighandler er dyre, og måske er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig med en advokat. Heldigvis kan billige boligadvokater kan være nøjagtig lige så gode som de dyre – det er et spørgsmål om erfaring, og hvad du skal bruge din boligadvokat til. 

 

Sælg huset via billige boligadvokater

Opgaverne for en advokat er som regel de samme, når det gælder hussalg – og der kan derfor være penge at spare på salget med billige boligadvokater. En dygtig boligadvokat tager sig kun af det nødvendige, men står klar med rådgivning, hvis der skulle blive behov for det. 

Opstår der problemer i forbindelse med et boligsalg vil det i de fleste tilfælde kunne løses gennem ejendomsmægleren eller din ejerskifteforsikring, og skulle det blive nødvendigt med yderligere juridisk bistand handler det ikke om prisen på boligadvokaten – men erfaringen.

Kan du undvære en boligadvokat ved huskøb?

Dér hvor du virkelig har en chance for at spare penge i forbindelse med en bolighandel er som køber. Med en god boligadvokat bag dig kan du som køber undgå mange unødvendige udgifter. Billige boligadvokater såvel som dyre kan give dig den rådgivning, der sikrer dig det bedste køb. 

En god boligadvokat kender alle faldgruberne og har erfaring med, hvad du som køber skal være særlig opmærksom på. Ejendomsmæglere er i Danmark på sælgers side, det vil sige, at de handler i sælgers interesse – en boligadvokat er på din side. 

Hvad koster en boligadvokat?

Timepriserne varierer fra advokat til advokat, men ofte tilbyder boligadvokater en fast pris for juridisk bistand i forbindelse med en bolighandel – og i nogle tilfælde endda uden betaling, hvis handlen ikke går igennem. 

Tøv ikke med at kontakte en boligadvokat i forbindelse med din bolighandel – der kan være penge at spare på sigt, og de billige boligadvokater er ofte lige så erfarne som de dyre.