Book en poledancer som underholdning til en festlig polterabend

14 juni 2017 Michelle Løhde Nielsen
Book en poledancer som underholdning til en festlig polterabend

Ordet polterabend stammer fra Tyskland og er senere hen kommet til Danmark. Idéen med en polterabend var i starten, at man skulle smadre porcelæn, glas og hvad der ellers kunne larme foran brudeparrets dør, da larmen efter sigende skulle skræmme den onde poltergeist væk. Dermed kunne brudeparret leve lykkeligt til deres dages ende. I dag er formålet dog ikke længere at smadre glas eller porcelæn, men i stedet at give bruden og gommen en hyggelig og sjov dag, som de kan huske tilbage på med et smil på læben. Det er typisk vennerne eller veninderne, der arrangerer dagen og planlægger dagsordenen, så dagen bliver en succes. 

En succesfuld polterabend

Der er en del ting, der skal planlægges i forbindelse med en polterabend. Hvilken dato? Hvem skal med? Hvad skal vi have at spise og drikke? Skal der sendes indbydelser ud? Men det vigtigste ved planlægningen af en polterabend er hvilke aktiviteter, der skal være i løbet af dagen, da det er disse ting, der vil blive tænkt tilbage på, og det er dem, der gør dagen festlig og sjov. Så hvad skal dagen byde på af underholdende aktiviteter? 

Poledance og mandestrip er altid en god idé ved brudens polterabend, da det i den grad fanger opmærksomheden blandt gæsterne, og så er det ikke mindst underholdende. Det er uden tvivl en festlig oplevelse, som bruden altid ville kunne huske og tænke tilbage på med et smil på læben. Så hvis I gerne vil planlægge en succesfuld polterabend, så er dette den oplagte aktivitet.

Unik mandestripper og poledancer

På poledancer.dk kan I book et show med den ultimative mandestripper og poledancer, der ligger i toppen af polebrancen og stripperfaget. Her kan I derfor være sikre på, at bruden får sig et helt unikt show med dans, imponerende poletricks og strip, hvis det ønskes. Det er jer som kunde, der trækker grænsen, så I vælger helt selv hvor meget bar hud, der skal være under showet. Mærk efter hvad bruden kunne tænke sig – skal der være mest mandestrip eller mest dans? 

Hvis I vælger et poledance show med mandestrip, så kan I eksempelvis vælge, at poledanceren skal være full monty til sidst. Fordelen ved, at poledanceren har mere bar hud er, at poledanceren kan udføre mange flere poletricks, da man bruger huden til at holde fast i polestangen. 

Klik ind på hjemmesiden og læs meget mere om, hvad der kan tilbydes. Der er også en lang række ting, man kan vælge at tilkøbe såsom body tequila, lapdance mm.