Ansøg om online forbrugslån – få hurtigt svar og udbetaling

06 december 2017 admin
Ansøg om online forbrugslån – få hurtigt svar og udbetaling

Har du set et godt tilbud på en computer, en fladskærm eller en ny sofa, og står du akut og skal bruge et kontantbeløb, som du ikke har på din bank- eller opsparingskonto, så kan du vælge at optage et forbrugslån. Forbrugslånet afdrager du med en fast månedlig ydelse, og du kan selv til en vis grad bestemme, hvor lang løbetiden skal være. Du kan med fordel ansøge om et forbrugslån online, for så behøver du ikke at være afhængig af din bankrådgivers velvilje eller bankens åbningstider.

Lån helt op til 75.000 kr.

Et online forbrugslån kan du ansøge om døgnet rundt. Du kan vælge mellem forskellige online låneudbydere, og hvis du gerne vil sammenligne priser for at finde frem til det billigste lån, så kan du med fordel besøge Flerelaan.dk. Her kan du sammenligne priser hos Santander, ExtraCash, HotLån, Robotlån, Alfalån, Kliklån, L’easy eller D:E:R. Som tommelfingerregel bør du kun låne det beløb, du har behov for, da pengene jo skal afdrages igen, men hos de fleste låneudbydere er der et låneloft på 40.000 – 50.000 kr. ExtraCash.dk tilbyder lån helt op til 75.000 kr., og det afhænger selvfølgelig også af din økonomi. Du får hurtigt svar på din ansøgning – det tager mellem 30 sekunder og 2-3 hverdage. Lånet udbetales inden for 2-10 hverdage.

Vær realistisk omkring din økonomi

Løbetiden kan variere, så du kan eksempelvis afdrage på lånet i 12, 24 eller 36 måneder og nogle gange over en længere periode. Du bør altid sammenligne ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), fordi du her kan se, hvor meget du skal betale i renter og gebyrer årligt. Du kan også med fordel lave et månedsbudget, så du har overblik over din økonomi, før du ansøger om et forbrugslån. Jo mere realistisk, du er omkring, hvor meget du har råd til at låne, jo nemmere vil det også være for dig at betale lånet tilbage igen. Du kan læse mere om online forbrugslån i guiden hos Flerelaan.dk, og her kan du også få skræddersyede lånetilbud, hvis du ønsker det.